Om os

74 års vikingetid

Viking Markiser & Solafskærmning A/S er Danmarks førende producent inden for solafskærmning – både til private og erhvervslivet.Viking Markiser & Solafskærmnings produkter håndbygges på egen fabrik i Stenløse, og i fremstillingen anvendes udelukkende de bedste materialer i en robust kvalitet, der kan holde til det danske klima. Vi oplever, at levetiden på en Viking Markise ofte er mere end 25 år.

Alle ordrer tilpasses og produceres i fælles dialog, så vi kan justere produktionen til dine ønsker og behov til produktet – derved får du hos os stor mulighed for at finde en solafskærmning, der til fulde lever op til dine ønsker. Sammen sikrer vi at der opstår harmoni mellem æstetik og funktionalitet i den solafskærmningsløsning du til sidst ender med at vælge.

Viking Markiser & Solafskærmning A/S (Stenløse Markisefabrik A/S) blev grundlagt i 1945 og har stor erfaring i at udvikle harmoniske og funktionelle solafskærmnings løsninger. Vi har leveret markiser til flere end 45.000 danske hjem og solafskærmning til mange tusinde erhvervsvirksomheder i hele landet. Vores sortiment omfatter alle former for solafskærmning: Screens, Vinduesmarkiser, Butiksmarkiser, Terrassemarkiser, Sidemarkiser, Cafémarkiser, Lameller, Persienner, Skodder og Mørklægning. Yderligere leverer vi relevant tilbehør der gør livet på terrassen endnu mere behageligt.

I vores løsninger anvendes kun de bedste materialer, og vi kan garantere holdbare løsninger, der kræver minimal vedligeholdelse.

For at sikre vores kunder de bedste produkter, foregår al forarbejdning og samling på vores egen fabrik i Stenløse. Vores medarbejdere er højt kvalificerede og specialiserede, og arbejder dagligt på at forbedre og udvikle vores kvalitetsprodukter.

Kontakt os, så finder vi sammen den bedste løsning.

GDPR Regler, klik her

GARANTI & VEJLEDNING

Her er en pdf. med garantibestemmelser og vejledninger til din Viking Solafskærmning.

Garanti & Vejledning

Home » Om os