Viking Markiser & Solafskærmning A/S kan hjælpe med råd og vejledning til din kommende solafskærmning. Men vi har også ekspertisen til at hjælpe med service, (af både vores egne modeller og de fleste andre mærker) hvis den trænger til en kærlig hånd.

Viking Markiser & Solafskærmning A/S kan hjælpe med med service, (af både vores egne modeller og de fleste andre mærker) hvis den trænger til en kærlig hånd.

Viking Markiser & Solafskærmning A/S vil også kunne tilbyde en fast serviceordning i vores lav-sæson, til en fordelagtig pris.

Vores høj-sæson løber fra marts til og med september – og der er der fuld fokus på opsætning af ny solafskærmning. Men i vores lavsæson, (i perioden fra oktober til februar) tager vi gerne ud og laver service på en fast serviceaftale.

Viking Markiser & Solafskærmning A/S hjælper også gerne hvis uheldet er ude. Specielt i vores høj-sæson er der meget tryk på vores servicebiler, og vi kan ikke love at vi kan tage alle sager med det samme – men er uheldet ud, gør vi vores bedste for at hjælpe med en løsning.

Viking Markiser & Solafskærmning A/S – garantibestemmelser:
Garanti & Vejledning