Viking Markiser & Solafskærmning A/S er specialister i solafskærmning
– både til private hjem og til erhvervslivet.

Se her hvad en af vores kunder siger om os.

Viking Markiser skaber unikke solafskærmningsløsninger til både private husstande og til erhvervslivet. Vi guider dig til de bedste og smukkeste markiseløsninger – uanset om dine tanker og ønsker er i retning af et overdækket uderum eller solafskærmning over din terrasse eller foran dine vinduer.

Når du vælger vores løsninger, får du ikke alene mulighed for at vælge imellem mange forskellige produkter, men du får også sikkerhed for at produkterne bliver skræddersyet efter dine ønsker og behov.

Du har frit valg af farver til dug og stel – uden merpris. Det giver dig mulighed for at opnå den flotteste kombination af farver mellem din markise og din bolig.

Solafskærmning er ikke bare solafskærmning

Vi mener ikke, at en solafskærmning ‘bare’ er en solafskærmning. Men at en markise eller pergola på din terrasse eller altan skaber et uderum, hvor lys og temperatur er komfortabelt fra tidligt forår til sent efterår. Her bliver uderummet et ekstra friareal til samvær.

Men det er ikke kun uderummet der har gavn af en korrekt solafskærmning. Boligens rum bliver mere nedkølet, jo før man stopper solens stråler i at ramme facaden. Både vinduesmarkiser og zip-screens kan være en stor hjælp til indeklimaet og arbejdsmiljøet.

‘For os handler det om, at vi sammen finder og skræddersyr den bedste solafskærmning til dig – ud fra dine behov, idéer og forventninger’

En markise giver også klimafordele

I dag tilbringer vi omkring 90% af vores tid indendørs – derfor er et godt indeklima vigtigere end nogensinde: Udvendig solafskærmning bidrager markant til at forbedre indeklimaet, og er tre gange så effektiv som indvendig solafskærmning ift. solen.

Så udvendig solafskærmning er ikke bare en gevinst for indeklimaet, det kan også give store besparelser på energiforbruget – både i kroner og ører og i CO2-regnskabet.

Du er også altid velkommen til at besøge os i vores showroom i Stenløse.


Vi er Viking Markiser

Finn KjellbergMartin
Lundgaard
Peter
Strejby
fk@viking-markiser.dk
UderumskonsulentDirektørKoordinator
Katja Sichel
Christensen
Jess B.
Hansen
Indkøb & logistikMontage
Frank
Nielsen
Ronni
Christensen
Morten E.
Bach
MontageMontageMontage
Søren
Rasmussen
Kurt
Jørgensen
Jan
Jensen
MontageProduktionProduktion

Navnet Viking Markiser har eksisteret siden 1945, og har gennem alle årene bygget på en idé og vision, om at lave solafskærmning der passer til det Nordiske klima og vejrforhold.

I dag ejes navnet Viking Markiser af virksomheden Viking Markiser & Solafskærmning A/S – som er en del af PM Montage-Teknik A/S.

Viking Markiser & Solafskærmning A/S samarbejder med førende producenter i bl.a. Østrig, Holland, Sverige og Italien.

Vi kan med fælles hjælp producere, teste og udvikle solafskærmning der er helt fremme på design, teknik og fleksibilitet – og samtidig bibeholde den høje kvalitet der passer til det danske vejr.

Har du spørgsmål til din kommende solafskærmning, står vi klar med råd, vejledning og professionel assistance.

Kontakt os på:
viking@viking-markiser.dk eller tlf. 4710 7700.

Book et GRATIS og UFORPLIGTENDE konsulentbesøg
lige her, klik her

Service | serviceaftaler | garantibestemmelser |- læs mere her