Viking Markiser & Solsafskærmning - CLEO

Viking Markiser & Solafskærmning A/S er specialister i solafskærmning – både til private og erhvervslivet.

Navnet Viking Markiser har eksisteret siden 1945, og har gennem alle årene bygget på en idé og vision, om at lave solafskærmning der passer til det Nordiske klima og vejrforhold.

I dag ejes navnet Viking Markiser af virksomheden Viking Markiser & Solafskærmning A/S (et underselskab af PM Montage-Teknik A/S), som købte det ud af konkursboet fra Stenløse Markisefabrik, der lukkede i efteråret 2018.

Viking Markiser & Solafskærmning A/S samarbejder med førende producenter i bl.a. Østrig, Holland, Sverige og Italien.

Vi kan med fælles hjælp producere, teste og udvikle solafskærmning der er helt fremme på design, teknik og fleksibilitet – og samtidig bibeholde den høje kvalitet der passer til det danske vejr.

‘For os handler det om, at vi sammen finder den bedste solafskærmning til boligen ud fra behov, idéer og forventninger’

Vi mener, at en solafskærmning ikke ‘bare’ er en solafskærmning. En markise over terrassen eller altanen skaber et ekstra rum mellem boligen og uderummet, hvor lyset og temperaturen er komfortabel fra tidligt forår til sent efterår. Her bliver uderummet et ekstra friareal til samvær.

Men det er ikke kun uderummet der har gavn af en korrekt solafskærmning. Boligens rum bliver mere nedkølet, jo før man stopper solens stråler i at ramme facaden. Både vinduesmarkiser, zipscreens og terrassemarkiser kan være en stor hjælp til indeklimaet og arbejdsmiljøet.

En markise giver også Klimafordele!

I dag tilbringer vi omkring 90% af vores tid indendørs – derfor er et godt indeklima vigtigere end nogensinde: Udvendig solafskærmning bidrager markant til at forbedre indeklimaet, og er tre gange så effektiv som indvendig solafskærmning ift. solen.

Så udvendig solafskærmning kan ikke bare være en gevinst for indeklimaet, det kan også give store besparelser på energiforbruget – både i kroner og ører og i CO2-regnskabet.

Har du spørgsmål til din kommende solafskærmning, så står vi klar med råd, vejledning og professionel assistance.

Service | serviceaftaler | garantibestemmelser | tips og tricks |- læs mere her

Finansiering!
Vi samarbejder med Sparxpres – og her er link til ansøgning omkring finansiering af din nye solafskærmning.
Sparxpres – klik her