konkurrence

Vind et gavekort til Viking Markiser på 5.000 kr.


Drømmer du om en ny markise eller anden form for solafskærmning?  Så grib muligheden for at vinde et gavekort på kr. 5.000,- til køb af varer hos Viking Markiser.


Reglerne er enkle!

Du skal maile os et billede af din eksisterende markise, så vi kan se hvor flot den er. Hvis du endnu ikke har en markise, så tag et foto af din ejendom og vis os hvor du kunne tænke dig at din kommende solafskærmning skal placeres.

Send til: viking@viking-markiser.dk - op oplys følgende:
- Navn
- Adresse + by
- Telefonnummer
- Mailadresse
- Samt dit billede
- Skrive 'konkurrence' i emnet på mailen

Viking Markiser skal have din mail senest 1. august 2018 kl. 23.59 - hvor efter vi vil trække lod og give vinderen direkte besked.   
Held og Lykke!


Konkurrencebetingelser

Deltager du i konkurrencern skal du huske at udfylde korrekt information om navn, adresse, telefonnummer og e-mail, så vi kan kontakte dig angående præmien. Viking Markiser forbeholder sig retten til at afvise/slette indhold og billeder, der er upassende. Ved mistanke om snyd forbeholder Viking Markiser sig retten at ekskludere deltagere uden varsel. Alle skatter og afgifter til Staten er betalt.

Viking Markiser forpligter sig til at overholde bestemmelserne for beskyttelse af personoplysninger og medielovgivningen. De indsamlede data behandles derfor fortroligt. Viking Markiser forbeholder sig ret til at stoppe eller udsætte konkurrencen helt eller delvist, hvis der er opstået nogle vanskeligheder, som udgør en fare for konkurrencens integritet. Der skal især gøres brug af denne mulighed i de tilfælde, hvor tekniske årsager, eller juridiske årsager er grunden til, at konkurrencen ikke kan gennemføres på foreskreven forsvarlig måde.

Viking Markiser påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl ifm. konkurrencen. Ansatte hos Viking Markiser og deres husstand må ikke deltage. Viking Markiser forbeholder sig ret til at bruge alle de uploadede fotos i markedsføringsmæssig sammenhæng. Ved deltagelse i konkurrencen godkender man at Viking Markiser må kontakte tilmelderen med markedsføring i form af nyhedsbreve, mails mm. som indeholder gode tilbud, produktfaglige oplysninger og kommende konkurrencer. Man kan til enhver tid afmelde sig ved at kontakte Viking Markiser.


Den heldige vinder 

Vindere af vores konkurrencer får direkte besked på mail eller telefon. Billeder af vindere kan blive taget ved udlevering af præmien, og muligt blive brug på de sociale medier. Ved at deltage i konkurrencer accepterer du, at dit navn og billede kan blive offentliggjort. Vinderen modtager præmien i løbet af 5-10 hverdage efter udtrækkelse. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Konkurrencen er ikke sponseret eller administreret af Facebook, Instagram eller andre sociale medier. Svarer vinderen ikke på henvendelse fra Viking Markiser indenfor 10 hverdage, udpeges der automatisk en ny vinder.


Se mere omkring solafskærmning fra Viking Markiser her
 
Se mere omkring tilbehør til solafskærmning fra Viking Markiser her