Et behageligt indeklima giver større effektivitet

Høje varmegrader, der kan påvirke indeklimaet og medarbejdernes produktivitet, er et kendt problem i byggerier med meget glas. Det øger kravene til ventilationsanlæg og aircondition, så man i blandt andet kontorhuse får et ekstra energiforbrug og dermed udleder mere CO2.

– Omkostningerne bliver unødigt høje, ved år efter år at køle bygningen ned indvendig – frem for at stoppe solen på ydersiden, inden den rammer glasset, og temperaturen begynder at stige inde i lokalerne.

Udvendig solafskærmning kan reducere varmeafgivelsen fra solen med 95% mens indvendig solafskærmning kun kan reducere varmeafgivelsen med 41%.

Viking Markiser vil gøre dagligdagen lidt behageligere – uanset om det handler om tiden på arbejdspladsen eller i privatboligen. Målet er at give den bedste skygge, samt en behagelig indetemperatur!

Med automatik passer solafskærmningen sig selv

For at opnå maksimal effekt fra solafskærmningen, anbefaler vi at tilføje automatik som sol- og vindstyring, gerne kombineret med tidsstyring. Det er både med til altid at opnå den optimale effekt (bedste rumtemperatur) samt sikre at screens og markiser køres ind i dårligt vejr eller til fyraften, og på denne måde kan holde i mange år.

Vi anbefaler screens og vinduesmarkiser som solafskærmning til kontorer – store som små.

Vi skræddersyr altid vores projekter efter vores kunders behov og ønsker, så kunden altid ender op med den helt rigtige løsning, med den rette styring og i tilpasset farvevalg.

Vi hjælper gerne med rådgivning

Kontakt vores konsulenter på 4710 7700 eller viking@viking-markiser.dk