Viking Markiser & Solafskærmning A/S Erhverv

Specialister inden for Solafskærmning

Viking Markiser & Solafskærmning A/S har omfattende kompetence og stor erfaring i løsninger til erhvervslivet.

Vi producerer vores forskellige typer solafskærmning på egen fabrik i Stenløse, hvor vi også har egen systue. Det giver os fleksibilitet og fuldstændig kontrol over kvaliteten af de produkter, vi sælger. Vi anvender udelukkende de bedste materialer og sikrer en robust kvalitet, der kan holde til det danske klima.

Alle løsninger bliver tilpasset til den enkelte kundes ønsker og krav, og vi sørger altid for, at der er harmoni mellem æstetik og funktionalitet i de løsninger, vi tilbyder.

Solafskærmning fra os er designet, udviklet og produceret i Danmark.Viking Markiser & Solafskærmning er med til at sikre danske arbejdspladser.

Det handler om at have det rart på arbejdspladsen

Solafskærmning er med til at give et rart indeklima og højner produktiviteten hos de ansatte. Med korrekt solafskærmning på arbejdspladsen er det muligt at forbedre indeklimaet med op til 95%.

Udvendig solafskærmning nedsætter også energiforbruget i forbindelse med afkøling af kontorer etc., og det er ikke ualmindeligt, at solafskærmningen har tjent sig selv hjem i løbet af få år.

I dag tilbringer vi omkring 90% af vores tid indendørs. Derfor er et godt indeklima vigtigere end nogensinde. Udvendig solafskærmning bidrager markant til at forbedre indeklimaet og er tre gange så effektiv, som indvendig solafskærmning.

Det er ikke bare en gevinst for indeklimaet. Det giver også store besparelser på energiforbruget – både i kroner og ører og i CO2-regnskabet.

Home » Erhverv