Viking Markiser & Solafskærmning - AREIA

Viking Markiser & Solafskærmning A/S er din professionelle samarbejdspartner til erhverv, når det gælder udvendig solafskærmning bl.a. på din erhvervsbygning.

Råd og vejledning

Vi hjælper med råd og vejledning på eksisterende erhvervs bygninger samt nyt byggeri, og går gerne i dialog omkring projektsager.

Med en hastig voksende branche, og et mål om at være en førende spiller i Danmark. Har vi indgået samarbejde med producenter og designere i Østrig, Italien, Holland og Sverige.

Det giver os en teknologisk og produktmæssig ballast, som vi kan kombinere med vores know-how til den danske byggestil. Vi vil derved altid være opdateret på nye løsningsmuligheder, i alt fra enkeltstående opgaver til projektopgaver med flere tusinde enheder på store erhvervs bygninger.
(Se bl.a. her, løsningen med vores Zipscreens til den nye del af Hvidovre Hospital).

Kontakt

Kontakt vores erhvervskonsulenter på viking@viking-markiser.dk eller 47 10 77 00 – så hjælper vi med professionel ekspertise til netop dit projekt, og vejleder til den bedste løsning hos dig.

Spar Co2 når solen stoppes

Høje varmegrader, der kan påvirke indeklimaet og medarbejdernes produktivitet, er et kendt problem i byggerier med meget glas. Det øger kravene til ventilationsanlæg og aircondition, så man i blandt andet kontorhuse får et ekstra energiforbrug og dermed udleder mere CO2.

– Omkostningerne bliver unødigt høje, ved år efter år at køle bygningen ned indvendig – frem for at stoppe solen på ydersiden, inden den rammer glasset, og temperaturen begynder at stige inde i lokalerne, understreger direktør Martin Lundgaard.

Udvendig solafskærmning kan reducere varmeafgivelsen fra solen med 95% mens indvendig solafskærmning kun kan reducere varmeafgivelsen med 41%.

Mere komfort med nye løsning

Viking Markiser vil gøre dagligdagen i Danmark lidt behageligere – uanset om det handler om tiden på arbejdspladsen eller privatboligen.

Målet er at give den bedste skygge, samt en behagelig indetemperatur!

Viden, rådgivning og kundeservice tegner fremtiden

Samtidig med, at Viking Markiser nu har samarbejdspartnere til at stå for produktudvikling og selve fremstillingen, udvikler man organisationen til at blive førende på rådgivning og service:

– Vi arbejder på en endnu tættere dialog med arkitekter, rådgivere, bygherrer og entreprenører om de mange fordele ved vores løsninger. Vi tilbringer i dag omkring 90% af vores tid indendørs. Et godt indeklima og fokus på miljø rigtige løsninger er vigtigere en nogensinde.

– Viking Markiser er kendt for at bidrage med løsninger af høj kvalitet. Vi har nu outsources produktionen og ændret forretningsmodel og det giver os nu mere luft til at fokusere på rådgivning og styrke indsatsen på erhvervsmarkedet. Vi ser frem til at fortsætte den proces, fastslår direktør Martin Lundgaard.

Hvad vil være den bedste solafskærmning til bygningen? Skabe størst velvære og gøre dagligdagen behageligere? Med maximal holdbarhed – og respekt for husets arkitektur?

Få inspiration på solafskærmning her.

Vi står klar til at hjælpe med rådgivning i alle detaljer på:
viking@viking-markiser.dk eller 47 10 77 00.