Skab et indbydende uderum til dine gæster

Der findes mange løsninger, inden for solafskærmning og overdækning, til dig som restauratør. Ønsker du at skabe et helt afgrænset og overdækket uderum foran din restaurant eller café? Eller tænker du mere noget i retning af et let udtryk? Eller noget helt tredje? Nogle gange definerer bygningens placering løsningen, alt efter hvad der er plads til – Ligger restauranten ud til et stort fortov eller ligefrem et torv, eller er der kun et smalt fortov foran bygningen?

Ud over at skabe blikfang på caféens eller restaurantens facade og indgangsparti, giver en markise, parasol eller pergola også mulighed for at udvide restaurantens serveringsareal, da gæsterne kan sidde både i skygge og tørvejr udendørs. Det er selvfølgelig muligt at få trykt logo og tekst på dugen, så afskærmningen fungerer som et facadeskilt.

Ud over selve overdækningen, findes der forskellige tillægsprodukter, som gør uderummet endnu mere attraktivt for dine gæster, fx glaslæhegn, støtteben til markisen og varmelamper.

Disse produkter kan anvendes til at skabe et attraktivt udendørs serveringsareal

 • Knækarmsmarkise
  Ud over at skabe fokus på facaden, er markisen også velegnet til mindre uderum. Hvis der er god plads og mulighed for nedstøbning af stolper, kan den laves som en “dobbeltmarkise”, og med to markiser kan du dække helt op til 50 m2 . Markiser kan betjenes med motor eller manuelt med håndsving.
 • Kalechemarkise
  Elegant markise, der er bygget op på et fast stel, og derfor altid er “ude”. Derfor præsenterer en kalechemarkise altid restaurantens indgangsparti pænt, uanset vejr og vind. Er meget velegnet som “facadeskilt”.
 • Faldarmsmarkise
  Vindstabil markise der fungerer som solafskærmning indenfor. Kan betjenes med motor eller manuelt med håndsving. Faldarmsmarkiser er velegnet til at skabe et hyggeligt indtryk af din café eller restaurant, selvom der måske ikke er plads til udendørs servering.
 • Pergola
  Pergolaer er perfekte til at skabe et afgrænset og overdækket område til udeservering. En pergola består af et fastmonteret “stativ” hvor der enten er monteret en markise på toppen eller hvor pergolataget består af aluminiumslameller, som kan åbnes og lukkes efter behov. Pergolaer er yderst vindstabile og er gode at kombinere med glaslæhegn og varmelamper.
 • Parasol
  Klassikeren over alle, når vi taler om solafskærmning til restauranter, er parasollen. Dog skal en parasol være fremstillet i god kraftig kvalitet, for at kunne holde til de danske vejrforhold. Derfor forhandler vi kun de allerbedste parasoller fra den tyske leverandør Bahama.
 • Glashegn
  Skab læ i dit udedørs serveringsareal med vores kraftige glashegn. Dine gæster kan stort sidde udendørs hele året, hvis du sørger for overdækning, læ og varme. Vores glashegn fås både som faste modeller med et-tre glas pr. fag eller som motoriseret med to-delt glas, hvor det øverste glas kan hæves og sænkes med fjernbetjening.
 • Varmelamper
  Med varmelamper i dit uderum, forlænger du sæsonen for udendørs servering samt giver dine gæster lyst til at blive siddende til langt ud på aftenen.

Uanset hvilken løsning du ønsker til din café eller restaurant, så skræddersyr vi altid vores produkter efter dine behov og ønsker. Alle produkter fremstilles i vedligeholdelsesfrit, pulverlakeret aluminium, som kan holde til de danske vejrforhold.

Vi hjælper gerne med rådgivning

Kontakt vores konsulenter på 4710 7700 eller viking@viking-markiser.dk

restaurant overdækning Cubola pergola
Cubola med screen som logo restaurant
butiksmarkise knækarmsmarkise
fritstående Cubola Pergola hotel