Vores Produkter

Nye Visioner & Grundlæggende Værdier

Viking Markiser & Solafskærmning A/S overtog navnet ‘Viking Markiser’ i efteråret 2018 fra Stenløse Markisefabrik, og fortsætter den grundlæggende idé om at tilbyde solafskærmning der er ‘bygget til det danske vejr’.

Viking Markiser & Solafskærmning A/S samarbejder med førende producenter i Tyskland og Italien. Vi kan med fælles hjælp producere, teste og udvikle solafskærmning der er helt fremme på design, teknik og fleksibilitet – og samtidig bibeholde den høje kvalitet der passer til det danske vejr.

Vores sortiment er bredt, og kollektionen udvides yderligere i løbet af foråret 2019, så vi kan tilbyde løsninger inden for de fleste former for solafskærmning til  bl.a. terrassemarkiser, screensvinduesmarkiserbutiksmarkiser og meget mere.

Ny kollektion til sæsonen 2019

Vores sortiment består i dag bl.a. af to typer markiser (se nedenstående) – og kollektionen udvides yderligere i løbet af foråret 2019 – så vi kan tilbyde løsninger inden for de fleste former for solafskærmning til  bl.a. terrassemarkiser, screensvinduesmarkiserbutiksmarkiser og meget mere.

Vi forventer at kunne præsentere den nye samlede kollektion af produkter her på siden februar/marts 2019.

Markisedugen

Markisedugen er en stor del af at vælge den rigtige løsning, da dugens design og look kan gøre en stor forskel på bygningen. Der er mulighed for at læse meget mere og få tekniske detaljer om vores forskellige duge, KLIK HER.

Her er nedenstående et lille program der kan give inspiration til din kommende markisedug. Klik på farve og mønster, og dugen vil blive vist på billede.

Om det er markisedug på en ny markise, eller udskiftning af markisedugen på en eksisterende (både vores og andre mærkater), kan vi hjælpe. Kontakt os og vi kan udregne prisen for dig.

 

 

 

Rådgivning & Opmåling

Inden du køber din nye markise, så tilbyder vi dig gratis rådgivning og opmåling hjemme hos dig selv. Det giver dig sikkerhed for, at det er dét helt rigtige valg.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 47 10 77 00 eller på mail via vores kontaktformular.

[/fusion_builder_column]


terrassemarkiser og altanmarkiser. Skræddersyet efter dine behov. Kontakt os og hør mere 47107700

Thor kassette- markise

klik her

Odin semi- lukket markise

klik her

Dobbelt markise

klik her

Home » Vores Produkter