Screens

Solafskærmning og godt indeklima

Glas er en væsentlig del af erhvervs- og privatbyggeri i dag, og det giver bl.a. et øget behov for æstetiske og intelligente solafskærmningsløsninger, der både fungerer med arkitekturen og sikrer et godt indeklima.

Viking Screen og Zipscreen er et udvendigt, halvtransparent gardin, der udmærker sig ved at være meget effektivt for lysgennemtrængning og meget diskret. Ude fra og i oprullet tilstand, er der tale om en næsten usynlig løsning.

De minimale komponenter gør, at Viking Screen og Zipscreen diskret føjer sig til enhver arkitektur. De synes først, når de rulles ned og bliver et markant element i facaden med stilren geometri og farveharmoni eller kontrast.

Screen frem for gardin

Kontakten med det omgivende miljø bevares, og med Viking Screen og Zipscreen kan udsigten nydes uden blænding og overophedning til følge, samt oplevelsen af rumlighed vedligeholdes. Dugen er konstrueret med ca. 10% huller, og lysindfaldet og varmepåvirkningen dæmpes med op til 95% uden, at du mister udsigten.

Det betyder, at Viking Screens og Zipscreen er væsentlig mere effektivt end et indvendigt gardin.

Dugen er meget resistent over for bl.a. snavs, forurening, saltvand, råd og har en høj UV-beskyttelse. Farvemætheden er 7,5 ud af 8 mulige.

Vil du vide mere

Vil du vide mere om screens som løsning, og om det kan fungere hos dig så kontakt os. Du kan ringe til os på telefon 47 10 77 00 eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage.

Screens er en enkel og diskret løsning. Screens afskærmer for solen men bibeholder lyset. Ring og hør mere på 47107700
Home » Screens