Støtteben

Stabil støtte under blæsevejr

 

Køb af støtteben til markisen, er med til at forlænge kvalitetstiden i dit uderum.

Støttebenet fungerer som en stabil støtte for markisen i blæsevejr. Det stabiliserer markisen i situationer hvor en markise eller skal trækkes ind, og du kan forlænge udetimerne på terrassen.

Støtteben til de fleste typer af markiser

Støttebenets system gør, at benet kan tilpasses til mange forskellige højder, så flest mulige kan få gavn af det. Benet kan indstilles fra 1,40 meter – 2,50 meter.

Benet leveres med beslag, der er kan monteres på stort set alle markisetyper. Det vil altså sige, at selv om du ikke har en Viking Markise eller solafskærmning , er der stor chance for, at vi også har en løsning til dig.

Sammensætninger og tilkøb

Vi anbefaler ikke, at støtteben bruges sammen med vindvagt, da de to systemer modsiger hinanden.

Der kan med fordel tilkøbes beslag til dine støtteben. På den måde opnår du et bedre udbytte af dine støtteben og de kan tilpasses de steder de skal benyttes.

  • Beslag ‘skildpadder’ (sæt med 2 stk.) hvis man ønsker flere indstillingslængder.
  • Beslag der passer ned i underlag som sten, beton, marmor mm. (pris udregnes pr. opgave)

Vi hjælper dig med at finde de rette støtteben

Viking Markiser & Solafskærmning A/S har stor erfaring med støtteben til næsten alle former for markiser. Vi står derfor klar til at hjælpe dig med vejledning og rådgivning, så du får får dem der passer til netop din markise. Ring til os og hør nærmere på telefon 47 10 77 00 eller skriv til os.

Se øvrige tilbehørsprodukter til solafskærmning, klik her

Støtteben til din markise forlænge dens levetid og din opholdstid i dit uderum. Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig 47107700
Home » Støtteben