solafskærmning

udendørs & indendørs

Viking Markiser & Solafskærmning A/S er din professionelle leverandør af solafskærmning. Vi har over 72 års erfaring, egen fabrik og systue. Vi har udført mere end 37.000 markiseopgaver i danske hjem og for erhvervsvirksomheder.  Vi kan derfor påtage os alle typer afskærmningsopgaver – også din.

skræddersyet efter dine ønsker og behov

Har du en specialopgave, kan vi også hjælpe med vejledning, inspiration og løsningsforslag.

Vi leverer altid individuelt tilpasset produkter til vores kunder. Med et utal af duge, farver og strukturer, giver vi dig mulighed for, at sammensætte et produkt, der passer perfekt til, hvor det skal bruges.

materialer der holder

I vores løsninger anvendes kun de bedste materialer, og vi kan garantere holdbare løsninger, der kræver minimal vedligeholdelse.

Vi sikrer vores kunder højeste kvalitet og service gennem vores egen produktion og garantiaftale. Vores markiser holder oftest i mere end 25 år, men vi tilbyder vores kunder 5 års garanti på alle private markiser.

Find inspiration i vores kategorier som omfatter alle former for solafskærmning herunder:

Du er velkommen til at kontakte os

Viking Markiser & Solafskærmning står altid klar til at besvare spørgsmål og rådgive om hvilken løsning, der er passer bedst til dit problem. Vi kan kontaktes på telefon 47 10 77 00 eller via vores kontaktformular. Fortæl os kort om dine tanker, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

solafskærmning

Home » Solafskærmning