Screens til store glasfacader

HEIMDAL og HERMOD screens

Heimdal og Hermod screens er solafskærmning til vinduer i helt op til 9 meters højde, som selv i den størrelse er næsten usynlige. Med sin enkle fladevirkning og minimale komponenter er screenmodellerne den mest diskrete form for solafskærmning. Ved at indbygge screens i vinduesnichen kan næsten alle elementer skjules.

Screens solafskærmning Glas bruges i stigende omfang til huse og øger behovet for æstetiske og funktionelle solafskærmningsløsninger, der på én gang harmonerer med arkitekturen og sikrer et godt indeklima. Her er screens et ideelt valg. Screens er desuden en rigtig god løsning til huse, hvor der ikke er plads til at montere en traditionel vinduesmarkise, fordi den vil blokere for fri passage langs huset.

Screen solafskærmning er et visuelt meget diskret produkt. En specialudviklet vævning af dugen reducerer lysindfaldet med 75 – 97%, så man kan nyde et behageligt indeklima uden overophedning og refleksioner. Den næsten gennemsigtige dug giver beskyttelse mod indkig, men tillader udsyn. Screens kan monteres på oplukkelige vinduer.