Pergolaer

Fantastisk til solafskærmning

En pergola er sidste krone på værket i en fuldendt have. Oprindeligt stammer udtrykket pergola fra latin, og henviser til et skyggefuldt udhæng på taget. I dag spænder begrebet bredt, og omfatter alt fra grønne tunneler, til minimalistiske trædesign med beskeden bevoksning.

Pergola eller markise?

En pergola er en fantastisk løsning til solafskærmning, enten i forbindelse med boligen eller fritstående. En pergola adskiller sig fra en traditionel markise ved, at have skinner i stedet for arme. Vælges en Pergolamodel ifm. bygningen fastgøres den på facaden, og med de faste ben i fronten giver det en samlet stabilitet. Vælges en fritstående Pergolamodel, vil et fuldt aluminiumsstel give den ønskede solafskærmning.

Begge løsninger er yderst vindstabile, og kan bruges i næsten alt slags vejr.

Sammensæt stof og stelfarve

Stoffet kan enten rulles op i en diskret kassette eller foldes sammen alt efter, hvilken model der vælges. Pergolaens stof kan være markisestof eller en kraftig pvc dug, hvis der kræves større vandtæthed.

Der findes flere hundrede kombinationer af stelfarver og duge, da begge dele kommer som standard i et utal af farver.

Selvvalgt betjening

Pergolaen betjenes med motor – enten med kontakt eller radiostyret håndsender. Pergolaen kan udbygges med sider og front af stof eller glas, så uderummet kan udnyttes hele året rundt.

Vi rådgiver og vejleder

I foråret 2019 vil vi fremvise den helt nye kollektion af solafskærmning inkl. de nye Pergola modeller. 

Er du i tvivl om hvorvidt du skal vælge en pergola, markise eller en helt anden løsning? Ring til os på telefon 47 10 77 00 eller skriv til os. Vi rådgiver og vejleder gerne, så du kan få den løsning, der passer dig og din bygning bedst.

Home » Pergolaer