Om Viking Markiser

73 års Vikingetid

Hvis du søger efter den perfekte markise eller solafskærmning, er du kommet til det helt rigtige sted!

Viking Markiser er Danmarks førende producent inden for området – både til private og erhvervslivet. Viking Markisers produkter håndbygges på egen fabrik i Stenløse, og i fremstillingen anvendes udelukkende de bedste materialer i en robust kvalitet, der kan holde til det danske klima, og levetiden på Vikings markiser er ofte mere end 25 år.

Alle ordrer tilpasses og produceres så de passer til dine ønsker og behov, så hos os får du stor mulighed for at finde en solafskærmning, der til fulde lever op til dine ønsker. Sammen sikrer vi, at der opstår harmoni mellem æstetik og funktionalitet i den solafskærmnings løsning du til sidst ender med at vælge.

Viking Markiser (Stenløse Markisefabrik A/S) blev grundlagt i 1945 og har stor erfaring i at udvikle harmoniske og funktionelle solafskærmnings løsninger.

Vi har leveret markiser til flere end 37.000 danske hjem og solafskærmning til mange tusinde erhvervsvirksomheder i hele landet. Vores sortiment omfatter alle former for solafskærmning: Screens, Vinduesmarkiser, Butiksmarkiser, Terrassemarkiser, Sidemarkiser, Cafémarkiser, Lameller, Persienner, Skodder og Mørklægning. Yderligere leverer vi relevant tilbehør der gør livet på terrassen endnu mere behageligt.

I vores løsninger anvendes kun de bedste materialer, og vi kan garantere holdbare løsninger, der kræver minimal vedligeholdelse.

For at sikre vores kunder de bedste produkter, foregår al forarbejdning og samling på vores egen fabrik i Stenløse. Vores medarbejdere er højt kvalificerede og specialiserede og arbejder dagligt på at forbedre og udvikle vores kvalitetsprodukter.