kontorer

Optimer indeklimaet

Optimér indeklimaet på dit kontor med solafskærmning fraViking Markiser & Solafskærmning A/S. Det giver en effektiv forbedring af arbejdsmiljøet, og en hjælp til reduktion af energiomkostningerne.

Solafskærmning fra os er med til at sikre et godt arbejdsklima, selv om solen står direkte på bygningen. Udvendig solafskærmning bremser cirka 95% af solens varmen inden den rammer ruden, og er derved med til at holde en optimal temperatur og et godt indeklima.

Men udover at holde varmen ude om sommeren, og holde på varmen om vinteren sikrer solafskærmningen også at det kraftige lys, der kan være til stor gene, bliver begrænset.

Spar penge med solafskærmning

Solafskærmning fraViking Markiser & Solafskærmning er også en stor faktor i reduktionen af energiomkostningerne, da krav og behov for andre køleanlæg og aircondition bliver minimeret. Anskaffes solafskærmning fra os, oplever vi ofte at investeringen vil tjene sig selv hjem på lidt over 2 år.

Selv om Viking Markisers solafskærmning er praktisk, så slækker den ikke på designet. Solafskærmning kan opsættes på mange forskellige måder, så den enten integreres som en næsten skjult del af facadeelementerne, eller udnyttes som et kraftigt blikfang, som skaber genkendelse og opmærksomhed.

Uanset om bygningen er høj eller lav, bred eller smal, så har Viking Markiser & Solafskærmning en effektiv og stilfuld løsning, der kan dække et hvert behov for solafskærmning.

Kontakt os

Overvejer du solafskærmning på dine kontorer, så kontakt os og hør mere. Vi har stor erfaring med at rådgive og vejlede vores kunder, så de får den løsning der passer dem bedst.

Home » Kontorer