Institutioner

Praktiske og effektive løsninger

Viking Markiser & Solafskærmning A/S er den rette samarbejdspartner, når der skal vælges en korrekt og effektiv løsning til institutionen. Vores solafskærmning giver optimal beskyttelse udendørs, og forbedrer samtidig klimaet indenfor.

Solafskærmning fra Viking Markiser er med til at sikre et godt arbejdsklima, selv om solen står direkte på bygningen. Udvendig solafskærmning bremser cirka 95% af solens varme inden den rammer ruden, og er derved med til at holde en optimal temperatur og et godt indeklima.

Men udover at holde varmen ude om sommeren, og holde på varmen om vinteren sikrer solafskærmningen også at det kraftige lys, der kan være til stor gene, bliver begrænset.

Spar penge ved solafskærmning

Solafskærmning fra os er også en stor faktor i reduktionen af energiomkostningerne, da krav og behov for andre køleanlæg og aircondition bliver minimeret. Anskaffes solafskærmning fraViking Markiser & Solafskærmning A/S, oplever vi ofte at investeringen vil tjene sig selv hjem på lidt over 2 år.

Selv om vores solafskærmning er praktisk, så slækker den ikke på designet. Solafskærmning kan opsættes på mange forskellige måder, så den enten integreres som en næsten skjult del af facadeelementerne, eller udnyttes som et kraftigt blikfang, som skaber genkendelse og opmærksomhed.

Uanset om bygningen er høj eller lav, bred eller smal – så harViking Markiser & Solafskærmning en effektiv og stilfuld løsning, der kan dække et hvert behov for solafskærmning.

Kontakt os

Overvejer du solafskærmning til din institution, så kontakt os. Vi står klar med rådgivning og vejledning, og finder sammen med dig den bedste løsning til institutionen.

Home » Institutioner