Caféer og restauranter

Til udendørsområderne

Med en Viking Markise kan du optimere din cafe, så den fremstår mere attraktiv end den nogensinde har været før.

En Viking Markise kan for eksempel få din cafe til at virke større, når den indlemmer gaderummet som en del af caféarealet. Den sikrer bl.a. at kunderne kan sidde ude i længere tid, så pladsen udnyttes optimalt både ift. aftendug, regnbyger eller en hedebølge.

En markise er alt i alt en vigtig faktor til optimering af omsætningen.

Skab blikfang med din markise

En Viking Markise virker også som blikfang for kunderne, da den sikrer, at de drages mod din cafe. En Viking Markise giver en unik sælgende præsentation af caféen, hvor farver, form og tekst klart fremhæver stedets særlige kendetegn, og skaber høj genkendelsesværdi.

Vi hjælper også med tryk på din markise

Vi kan også hjælpe med logo med cafeéns navn eller slogan, så det skaber større genkendelse over for kunderne. Brug det store, dejlige og tredimensionelle skiltningsareal til at fortælle folk, at det er her ’det sker’.

Alt i alt vil en Viking Markise ikke bare være effektiv overdækning og et flot element på facaden, men også en vigtig faktor i en øget omsætning.

Kontakt os

Er du interesseret i en markise til din café eller restaurant, eller har du nogen spørgsmål hertil, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at besvare og vejlede vores kunder frem til den bedste løsning.

Home » Caféer og restauranter