Butikker

Flot element til facaden

En investering i en Viking Markise kan være med til at optimere din butik, så den udnyttes mere effektivt og fremstår mere attraktiv.

En Viking Markise kan for eksempel få din butik til at virke større idet den indlemmer gaderummet som en forstue, og giver en naturlig og uforpligtende måde at præsentere tilbud for kunderne på. Samtidig med at den beskytter varerne for sol og regn.

En markise på bagsiden af butikken kan give et praktisk og fleksibelt areal, hvor man tørt kan laste og losse varer, eller have ekstra opbevaringsplads.

Markise som blikfang

En Viking Markise virker også som blikfang for kunderne. Den sikrer en plads i bybillede, og er med til at drage kunderne mod din butik. Markisen giver en sælgende præsentation af butikken, hvor farver, form og tekst klart fremhæver butikkens særlige kendetegn, og skaber høj genkendelsesværdi.

Ud over selve markisen kan vi lave logo med butikkens navn eller slogan, så du kan bruge det store, dejlige og tredimensionelle skiltningsareal til at fortælle folk, at det er her ’det sker’.

Flere praktiske fordele

Men en Viking Markise bruges naturligvis ikke kun som blikfang. En Viking Markise giver en robust afskærmning, der sikrer dig og din butik mod sol, regn og lignende.

Den er også med til, at holde varmen ude af butiksarealet på de varme sommerdage, da varmestrømningen minimeres bedst jo længere væk fra butiksruden solen bremses.

Alt i alt vil en Viking Markise ikke blot være et flot element på butiksfacaden, men også en gevinst for indeklimaet og et muligt element til større omsætning.

Home » Butikker