Altanmarkiser

Forlæng din opholdstid på altanen

Med en altan, opstår ofte drømmen om en altanmarkise. En altanmarkise kan skabe hygge, skygge og læ, men der medfølger også flere praktiske fordele.

Flere fordele ved en altanmarkise

Få luft og mere “rum”. Forlæng dine dage og ikke mindst muligheden for at opholde dig ude en større del af året på altanen.

Oplever du problemer med for meget varme eller lys i din bolig? Hvad end det er i soveværelset, hvor din søvn forstyrres, eller stuen der er ulidelig at opholde sig i. Med en markise på altanen holder du en del af varmen ude, og får dermed også et bedre indeklima.

Udover at holde din altan tør og skyggefuld, kan en altanmarkise også være med til at beskytte dine møbler indendøre. Når solen står direkte ind ad vinduerne og belyser både sofa, tæppe, møbler og vægge, kan farverne på disse falme. Med en altanmarkise er du også beskyttet imod dette problem.

Find den perfekte altanmarkise

Der findes mange former for altanmarkiser, så vi har udvalgt de bedste til dig. Vores altanmarkiser fås i flere størrelser og farver. På den måde kan du få den, der passer bedst til dine ønsker og behov. Se vores udvalg af altanmarkiser nedenfor.

Vi hjælper

Viking Markiser står klar til at hjælpe dig! Udfyld vores kontaktformular med dine idéer, og vi vil vende tilbage med råd og vejledning.

altanmarkiser i flere afskygninger. Kontakt os og hør hvilken der passer din altan bedst på 47107700

THOR

Thor er nem at montere, hvor der er begrænset plads til montering. Thor er meget fleksibel og kan monteres på både væg, spær, loft, læhegn eller hvor det måtte ønskes

ODIN

Odin er en meget solid markise med stor fleksibilitet. Odin kan indstilles trinløst, enten helt udspændt eller helt sammenfoldet og hældningen kan justeres fra 45-90 grader.

FREJA og FREJ

Freja kan indstilles trinløst, og giver en god afskærmning for solen samtidig med, at den tillader udkig. Markiserne kan leveres med eller uden kappe. For bedst mulig tilpasning til facaden fås Freja og Frej med rund eller firkantet profil og med lige eller bøjet arm.

Home » Altanmarkiser