Markiser og solafskærmning

Vi bygger din markise så den passer til dine ønsker

Hos Viking Markiser kan du bestille din markise i nøjagtig det mål som passer til dit hus. Du bestemmer selv farven på markisekassen - vi pulverlakerer i den farve du ønsker, eller også leverer vi markisen i grå natureloxeret aluminium. Du har også mulighed for at vælge imellem mange forskellige dugfarver - både ensfarvede og med forskellige striber/mønstre.
 
Du har også mulighed for at vælge forskellige betjeningsformer. Manuel betjening v.h.a gear og håndsving, motorstyret ved hjælp af håndsender, smartphone, omskifterknap eller også fuldautomatisk - valget er dit.ODIN terrassemarkise

Odin semilukket markise er en delvist lukket markise. Det er en meget solid markise der kan indstilles trinløst - enten helt udspændt eller helt sammenfoldet. Hældningen kan justeres fra 45-90 grader
- uden brug af værktøj.Læs mere om ODIN terrassemarkise

 

THOR kassettemarkise

Thor kassettemarkise fylder det halve af en traditionel terrassemarkise, og er derfor nem at montere på huse med begrænset plads til montering. Kassettemarkisen er meget fleksibel og kan monteres på både væg, spær, loft, læhegn eller hvor det måtte ønskes.Læs mere om THOR kassettemarkise
 
 
ODIN dobbeltmarkise
Odin dobbeltmarkise bruges ofte på store terrasser. Med en bredde på op til 12 m. og et udlæg op til 2 x 4,0 m. kan en enkelt dobbeltmarkise dække op til 96 m2. Dobbeltmarkisen kan også med fordel anvendes i tilfælde hvor en fritstående markiseløsning er ønsket.
 


Læs mere om ODIN dobbeltmarkise
 
 

FREJA og FREJ vinduesmarkiser

Freja og Frej er vinduesmarkiser der giver fuld beskyttelse mod solblænding, er nem at betjene og tillige en æstetisk nydelse. Vi tilbyder flere end 100 forskellige dugfarver. 
 
 
 
 

HØDER suntopmarkise

Høder suntopmarkise er velegnet til udestuer og glashuse hvor solen gør rumtemperaturen meget høj. Markisen kører på styreskinner langs kanten af taget - vandret, lodret eller skrånende.
 


Læs mere om HØDER suntopmarkise
 
 

MIMER vinduesmarkise

Mimer vinduesmarkise er et specialudviklet produkt til høje vinduer. Kombinationen af en screen øverst og en traditionel vinduesmarkise nederst giver en effektiv solafskærmning med et spændende arkitektonisk udtryk.
 
 
Læs mere om MIMER vinduesmarkise
 
 

HEIMDAL og HERMOD screens

Heimdal og Hermod screens er solafskærmning til vinduer i helt op til 9 meters højde, som selv i den størrelse er næsten usynlige. Med sin enkle fladevirkning og minimale komponenter er screenmodellerne den mest diskrete form for solafskærmning.

 

Læs mere om HEIMDAL og HERMOD screens


Modtræksscreen

Bruger kun en motor til at trække solafskærmningen ud og ind. Med en ekstremt lav højde kan den monteres næsten overalt. Monteres lodret, vandret eller på skråt underlag.

 

Læs mere om Modtræksscreen


MJØLMER mørklægning

Mjølmer mørklægning benyttes hvis du ønsker helt eller delvist at kunne mørklægge et rum, så er Mjølmer mørklægningsprodukt ideelt. 

 

Læs mere om MJØLMER mørklægning