Vedligeholdelsesfri kvalitets uderum Arezzo pergola med motoriseret lameltag






Skræddersyede uderum, markiser & solafskærmning

Er du på udkig efter et skræddersyet uderum eller markise? Så hjælper vi dig gerne med at finde frem til den rette løsning.
Lige nu giver vi 25% rabat, så sæt gang i dit drømmeprojekt allerede nu, så du kan nyde foråret i dit nye uderum.

Book et gratis, uforpligtende inspirationsmøde med vores uderumskonsulent her.

Tænker du også på energibesparelse og bæredygtighed? Så læs her hvad udvendig solafskærmning kan gøre for isoleringsgraden af dit hjem. Lad os hjælpe dig med det rigtige valg af zip-screen, som sikrer dit hjem det bedste indeklima. Med zip-screens bliver varmen frastødt om sommeren, mens dine screens er med til at holde på varmen i den kolde tid.

Få besøg af vores uderumskonsulent

Sæt tid af til et besøg af vores uderumskonsulent, som kan guide og rådgive dig til den bedste, skræddersyede løsning til din bolig. Du er velkommen til at booke et gratis besøg her eller ringe til os på 4710 7700.

Lad dig inspirere til din unikke uderumsløsning

Gå på opdagelse her på siden, og lad dig inspirere af vores mange muligheder for produkter til dit uderum. Vi tilbyder både markiser, pergolaer, vinduesmarkiser, zip-screens (udvendige rullegardiner) og glaslæhegn samt forskelligt tilbehør såsom støtteben til markiser, varmelamper og Smart Home styring.

Skræddersyet uderum

Pergola

Pergola løsninger er en type solafskærmning der vinder mere og mere frem i Danmark. Du får her en yderst vindstabil solafskærmning som giver mulighed for at afdække helt store arealer. Vi samarbejder med flere leverandører, og hjælper gerne med at designe dit drømmeuderum.

Cleo 7040 fra Viking Markiser en god løsning til den store terrasse

Terrasse- og Altanmarkiser

Valget af den korrekte terrasse- og altanmarkise har mange fordele. Det bliver bl.a. en udvidelse af uderummet til ophold og samvær. Men det bliver også en klimafordel for boligens rum bag ved markisen.
Se vores terrasse- og altanmarkiser her og bliv inspireret.

Zipscreens fra Viking Markiser hjælper med at holde solen ude og skaber et bedre indeklima

Vinduesmarkiser og Zipscreens

Vinduesmarkiser og zipscreens kan være den bedste løsning som solafskærmning, afhængig af opgaven. Vi giver råd og vejledning til den helt rigtige solafskærmning på bygningen, og vi skræddersyr alle produkter, så de passer unikt til opgaven.

Se vores vinduesmarkiser og zipscreens her og bliv inspireret.

Læhegn

Læhegn kan bruges på mange måder i dit uderum. Oftest for at skabe læ på din terrasse eller altan, men læhegn kan også bruges til at inddele uderummet i zoner. Omgivelserne afgør gerne om læhegnet skal være af glas så du fortsat kan nyde udsigten, eller om det skal være af stof så privatlivet sikres fra udefrakommende indkig.

Tilbehør

Til markiser og anden solafskærmning kan der monteres forskellige former for tilbehør. Du kan her på siden finde inspiration og information om bl.a. rystesensor, støtteben, lys, varmelamper og meget mere. Har du et spørgsmål til tilbehør, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig med råd og vejledning.

Nye farver

Ny markisedug i en anden farve? Hvilken farve skal stellet på den nye markise have? Viking Markiser & Solafskærmning A/S kan tilbyde mere end 150 forskellige dugfarver, og 50 farvenuancer til markisestellet – uden ekstra omkostninger.
Få inspiration lige her.

Service | serviceaftaler | garantibestemmelser | tips og tricks |

Det finder du her

Spørgsmål

Har du spørgsmål til din nuværende eller kommende solafskærmning, så er vi hos Viking Markiser & Solafskærmning A/S altid klar med råd, vejledning og professionel assistance – så vi sammen finder den bedste løsning til din bolig.

Kontakt os på:
Tlf. 4710 7700 | e-mail: viking@viking-markiser.dk

Inspiration

Burda varmelamper

En varmelampe kan være løsningen til ønsket om at forlænge tiden under markisen. Burda varmelamper er et godt og funktionelt alternativ til at få endnu mere glæde af sit uderum en større del af året.

Screendug med velcro

Har du problemer med lavtstående sol?
Især ved vestvendte terrasser kan den lave aftensol trænge under markisen, og derved genere på terrassen alligevel.

viking markiser udsalg

UDSALG demomarkiser

På vores liste med demomarkiser finder du helt nye markiser samt markiser, der er lettere brugt. Markiserne kan have større eller mindre skønhedsfejl.

Inspiration