Kontor og bygningerVindues markise

Viking Stema er en meget driftsikker og robust faldarmsmarkise, der egner sig til montering på udsatte steder med megen vind. Markisen kan med fordel benyttes på ejendomme med mange markiser, da den enkle konstruktion giver facaden et let og harmonisk udseende.
 
Viking Stema kombineres ofte med Viking Screen på bygninger med forskellige solafskærmnings behov.


Screen

Viking Screen er en meget diskret solafskærmning, som dæmper lysindfald og varmepåvirkning med op til 95%, vel at mærke uden at udsigten gennem ruderne mistes.
Med en Viking Screen kan selv store glasarealer afskærmes for solen. Viking Marksier har leveret Screen i helt op til 9 meters højde.
Viking Screen monteres på facade eller vindues ramme. Der findes også Screen løsning til montering på gående vinduer.


Markisolette

Viking Markisolette er en blanding af en Screen og en Stema vinduesmarksie. Viking Markisolette er specialudviklet til høje vinduer og egner sig godt til både nye og gamle bygninger.
Ved at vælge en dug med en kontrast- eller signalfarve kan man give arkitekturen et særpræg og understrege firmaidentiteten.
Læs mere om markisolette


Sollameller

Viking Sollameller er meget synlige og velegnede til at fremhæve dele af arkitekturen.
Vikings Metallameller tilfører bygningen et strømlinet look og er desuden en meget holdbar og robust løsning, anbefales til meget udsatte placeringer. Viking Trælameller kan leveres i mange forskellige træsorter og tilfører bygningen et roligt og varmt look. Trælameller er meget anvendelige til at skabe en god kontrast til de mange kolde materialer som f.eks. glas, beton, stål og aluminium. Alle Vikings lameller kan udføres som faste eller bevægelige lameller.


Mørklægning

Lysdæmpning eller 100% mørklægning til konferencerum, mødelokaler, filmsale, mørkekamre mv. Gardinerne kan leveres i flere forskellige farver og kan derfor let indpases til indretningen i lokalet. Kvaliteten er den samme som anvendes til udendørs produkter. Kan leveres med fjernbetjening.EDB gardiner

Specialudviklede gardiner der skærmer for generende udefra kommende lys, så alting står klokkeklart på skærmen - uden at udsynet fjernes. En indvendig diskret løsning. Gardinerne leveres i mange forskellige farver.


Udvendige persienner

Kan reguleres individuelt efter de aktuelle lysforhold og ønsker om udsyn og indetemperatur. Persienner har en kraftig isolerende effekt om natten i vinterperioden. Persienner leveres i mange forskellige farver.


Solafskærmning til alle typer bygninger og kontorer

Vi leverer alle former for solafskærmning. Ring til en af vores rådgivere og hør hvordan vores løsninger kan indpasses i dit projekt.

Ring 47 10 77 00