SOLAFSKÆRMNING TIL ERHVERVSLIVET

Levering af alle former for solafskærmning til erhvervslivet.
Kontakt os her.

Viking Markiser erhverv

Viking Markiser har omfattende kompetencer og stor erfaring med levering af solafskærmnings løsninger til erhvervslivet, og hos Viking Markiser er vi ikke bange for at kalde os selv for "Specialister inden for Solafskærmning".

Vi producerer vores solafskærmningsprodukter på vores egen fabrik i Stenløse, og har derved fuldstændig kontrol over kvaliteten af de produkter vi sælger. Vi anvender kun de bedste materialer og sikrer en robust kvalitet, der kan holde til det danske klima. Det giver vores kunder sikkerhed for, at de modtager et produkt, de bliver tilfreds med i mange år efter anskaffelsen.

Alle løsninger bliver specielt tilpasset til den enkelte kundes ønsker og krav, og vi sørger altid for, at der opstår harmoni mellem æstetik, funktionalitet og mekanik i de solafskærmnings løsninger vi tilbyder

Solafskærmning fra Viking Markiser er designet, udviklet og produceret i Danmark. Viking Markiser er med til at sikre danske arbejdspladser.

Det handler om at have det rart på arbejdspladsen

Solafskærmning er med til at give et rart indeklima og højner produktiviteten hos de ansatte. Med korrekt solafskærmning på arbejdspladsen forbedres indeklimaet med op til 95%.

Udvendig solafskærmning nedsætter også energiforbruget i forbindelse med afkøling af kontorer etc., og det er ikke ualmindeligt, at solafskærmningen har tjent sig selv hjem i løbet af kun 2 år.