Gratis og uforpligtende

Ja tak, jeg er interesseret i et gratis og uforpligtende tilbud og vil gerne kontaktes.

Spar op til 60% når du køber solafskærmning hos Viking Markiser

Markiser & solafskærmning tilpasset din bolig

Hvis du søger efter den perfekte markise eller solafskærmning, er du kommet til det helt rigtige sted. Viking Markiser er Danmarks førende producent inden for området – både til private og erhvervslivet. Viking Markisers produkter håndbygges på egen fabrik i Stenløse, og i fremstillingen anvendes udelukkende de bedste materialer i en robust kvalitet, der kan holde til det danske klima. Levetiden på Vikings markiser er ofte mere end 25 år. Alle ordrer tilpasses og produceres så de passer til dine ønsker og behov, så hos os får du stor mulighed for at finde en solafskærmning, der til fulde lever op til dine ønsker.

Sammen sikrer vi, at der opstår harmoni mellem æstetik og funktionalitet i den solafskærmnings løsning du til sidst ender med at vælge.

Vi tilbyder flere end 100 forskellige dugfarver

Markiseduge fra Viking Markiser er skabt til at holde sig pæne i mange år. De lette at vedligeholde og fremstillet af kraftige materialer så de også falder pænt.

De giver ikke alene perfekt beskyttelse mod skadelige UV-stråler, men de beskytter også mod blænding og varme samt en let sommerregn.

Klik på linket herunder og bliv inspireret til hvordan din næste markisedug kan komme til at se ud. Vi lagerfører en stor del af dugene og kan skaffe de resterende.

Dugkollektion